jueves, 22 de junio de 2017

FORMACIÓ PER MONITORS/ES DE SUPORT PER ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL

Dins el procés de configuració d'una societat inclusiva son molts els entorns a tenir en compte. Des de l'Associació Suport ja fa 12 anys que realitzem accions dins l'àmbit del lleure per a configurar entorns on tots els nostres infants puguin gaudir de les activitats de lleure independentment de les seves característiques personals.

En aquest sentit, en colaboració amb l'Ajuntament, es realitza la valoració i el seguiment dels infants amb discapacitat que participen en activitats ordinaries, tant d'esplais com de casals d'estiu.

Un altra linia de treball és amb els joves amb discapacitat que per edat ja no tenen oferta de lleure. En aquest sentit, amb els joves que els motiva l'educació en el lleure, sel's dona el suport necessari per a que puguin dur a terme una tasca d'ajudant de monitor als casals d'estiu.

Aquest any s'ha incorporat al programa una formació per als i les joves que volien participar dins les activitats d'estiu de la ciutat. En aquesta formació es van tractar temes com la responsabilitat, el treball en equip, funcions i tasques de l'ajudant de monitor, etc.
Per altra banda els joves tindran una tutoria setmanal per tal de poder tractar tots aquells aspectes que puguin sorgir de la tasca esmentada.

 


Moments de la Formació de Monitor/a de Suport en les activitats de lleure infantil i juvenil.


No hay comentarios: