jueves, 14 de julio de 2016

SUPORT AL LLEURE 2016!

Un any més l'Associació Suport, amb l'objectiu de treballar per la construcció d'una societat Inclusiva pels infants i joves amb discapacitat, ha donat suport a les activitats de lleure ordinàries de Vilanova i la Geltrú i Gavà.

Les accions han estat encaminades a oferir formació, assessorament i seguiment als casals d'estiu de les diferents localitats on hi partipen infants amb discapacitat. A vilanova i la Geltru han estat 25 infants i a Gavà 10 infants.

A vilanova i la Geltrú les accions ja es remonten a tretze anys enrere i a Gavà aquest a estat el primer any.

Un altra de les accions que s'han realitzat aquest estiu, dins el mateix programa, ha estat el foment de la participació de joves amb discapacitat en l'equip de monitors de diferents casals. L'objectiu es donar oportunitats d'aprenentatge i participació, des d'un rol més adult, a joves que estan motivats/des per l'àmbit de l'educació en el lleure.

Els joves han signat un contracte amb l'Associació Suport i han participat com a auxiliars de monitors dins les activitats, tenint un seguiment pels membres de l'entitat davant de qualsevol aspecte a treballar.
La valoració ha estat molt satisfactòria, tant pels joves com pels responsables de les activitats que hi han participat.

La Sandra en la signatura del contracte de la seva participació en el Casal de l'Escola Immaculada de Gavà.

l'Aina signant el contracte amb el Casal de l'Escola El Cim de Vilanova i la Geltrú.



No hay comentarios: